BRUH denne var digg.
Ingredienser
- 400 g pasta
- 500 g kyllingfilet
- 800 g jordskokk
- 2 sjalottløk
- 2 hvitløksfedd (jeg tar alltid litt mer tho)
- Fersk estragon
- 2 dl hvitvin ELLER 1 dl hvitvinseddik
- 1 ss sennep (anbefaler Dijon)
- 1 dl appelsinjuice (helst fersk fra en appelsin)
- Skallet til 1/2 appelsin
- 2 dl rømme
Fremgangsmåte
- Vask, skrell og kutt opp jordskokken. Legg de i en bolle med vann
- Skjær kyllingen i biter og ta på salt og pepper
- Finhakk sjalottløk, hvitløk og estragon. Stek det i en stekepanne med masse smør til løken er blank og myk
- Stek kylling og kok pasta
- Kok opp vin, appelsinjuice, sennep i pannen og reduser (dvs. la det koke ned til en del av væsken er forvsunnet og det begynner å tykne).
- Ha i kylling, løken, jordskokk, rømme og litt vann (typ 1 dl, gjerne bruk pastavann).
- La alt putre til jordskokken er mør.
- Når retten er ferdig tar du det på en tallerken og drysser over litt appelsinskall og estragon.
- GLOMMERS
No picture rip, men her er en tegning: