Omega Verksted har lange tradisjoner med latskap. En av disse er å ikke gidde å vente på at en grill blir varm og grillklar på vanlig måte. Derfor har man brukt trykkluft fra trykkluftsystemet i kjelleren på gamle elektro og kjørt dette igjennom en manifold i bunnen av en kulegrill for å få tvungen luftgjennomstrømning og korte ned tiden den bruker på å bli varm. Desverre kom det etterhvert et forbud mot å grille rett på utsiden av vinduet til gamle verneverdige bygg (merkelig det der...). Da måtte man jo bære grillen er stykke unna veggen for å få lov til å fyre opp, man måtte også gå over på batteridrift på luftgjennomstrømningen. Det ble da bygget en ny grill fra bunnen i et handlevognchassis. Etterhvert ble også trykkluft byttet ut med 12V vifter fra gamle servere.


Ettersom dette ble en stor sukksess, og man etterhvert måtte bære med en del grillforsyninger og passe på å legge de tilbake i kjøleskapet etterpå ble det også bygget et mobilt kjøleskap som både går på batteri og på 230V. Slik at man passer på å ha kjøleskapet fylt med grillforsyninger og ganske enkelt bare triller det ut når det skal grilles. Når man er ferdig å grille triller man det inn og plugger det i stikkontakten, ingen rydding nødvendig.


Det er også behov for å kaste fra seg søppel og å høre på musikk. Da er en gammel vasketralle blitt bygget om til en utilityvogn.

  • No labels